Ydelser

Hos Larsen & Søndergaard udfører vi alt fra små renoveringsopgaver
til større moderniseringer som f.eks. byfornyelse.

Vi har stor ekspertise med både privatboliger og større ejendomme som f.eks. hoteller og institutioner og vores kunder kan være alle lige fra almindelige boligejere, private udlejere, ejer- og andelsforeninger samt administratorer.

Vores ydelser indbefatter alle former for renovering af ejendomme, installationer, bærende konstruktioner, tilstandsrapporter, energimærkning, budgetlægning, myndighedskontakt, vurdering af andelsboliger, indhentning af tilbud, tilsyn og udarbejdelse af byggeregnskab m.m.

Vores personale besidder alle specialviden indenfor hver deres område som f.eks. projektledelse, økonomistyring, kontrahering, installationer, statiske beregninger samt renovering og ombygningsprojekter.

Ydelser
Ydelser

Derfor er du som kunde hos os altid garanteret, at du bliver tilknyttet en specialist med indgående viden om lige præcis det område, du søger bistand til, hvad enten det handler om en større eller mindre opgave.

Alle projekter angribes individuelt, hvilket betyder, at vi sammensætter vores projektgrupper eller teams i forhold til den konkrete opgave. Dermed opnår du som kunde en ydelse, der er både professionel og sammensat på det niveau, der er mest optimal for dig.

Vores samarbejde omfatter også en garanti for at alle gældende lovkrav opfyldes, så du også her kan føle dig i trygge og kompetente hænder.

Seriøs & Professionel Byggerådgivning

Et samarbejde med Larsen og Søndergaard Byggerådgivning A/S sikrer dig en både reel og realistisk opgaveløsning.

Et samarbejde med en byggerådgiver hos os er din garanti for professionelt arbejde, hvor vores specialist både er din samarbejds- og sparringspartner.

Du kan med andre ord forvente en åben og ærlig dialog, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Læs Mere Her

Hvem er vores kunder?

Referencer

Vores kunder er ejere

Referencer

Ejer- og andelsboligforeninger

Referencer

Private udlejere og administratorer