Om Os

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som udfører
teknisk rådgivning og bistand

Om Os

Vores opgaver omfatter alle former for renovering af ejendomme, bærende konstruktioner, installationer, tilstandsrapporter, energimærker og vurdering af andelsboliger med mere.

Vores kunder er ejere, ejer- og andelsforeninger, private udlejere og administratorer.

Se Referencer

Om Os

Virksomheden er oprindeligt fra 1969 og er i dag ejet af Lars Søndergaard og Flemming Lind Larsen, som har været en del af ejerkredsen siden 1995.

Om os - Lars Søndergaard er uddannet arkitekt maa med meget bred erfaring, særligt indenfor projektledelse, nyindretning, renoverings- og ombygnings opgaver og økonomistyring.

Flemming Lind Larsen er uddannet ingeniør med målrettet focus på statiske beregninger, kontrahering, byggestyring, installationer, konstruktioner, energimærkning med mere.

Sammen udgør vi et team, som supplerer hinanden og ikke mindst vores medarbejdere. Opgaverne løses i teams eller projektgrupper sammensat fra sag til sag, alt afhængig af opgaven.

Vores fastansatte medarbejdere har mange års erfaring, de dækker alt indefor arkitekt- og ingeniør discipliner, bygningskonstruktioner, vvs og energi arbejder, alle med specialer, som tilsammen dækker vores brede arbejdsområder.

Om Os

Vidste du at?

Vi har overvejende opgaver i hovedstadsområdet og på Sjælland,
men har også løst opgaver på Fyn, i Jylland samt i udlandet.

Se Vores Kompetencer Her

Hvem er vores kunder?

  • Vores kunder er ejere
  • Ejer- og andelsboligforeninger
  • Private udlejere og administratorer

Vi Støtter Følgende Organisationer