Tegnestue

Tegnestue med base på Frederiksberg i København

Larsen og Søndergaard A/S er en professionel tegnestue beliggende på Frederiksberg i København. Vore ydelser spænder vidt, og vi servicerer både private og erhverv, herunder ejere, ejer- og andelsforeninger, private udlejere og administratorer på Frederiksberg, i København og på øvrige Sjælland.

Tegnestue med en klar målsætning

Tegnestuens målsætning er at skabe bygninger med sjæl, under hensyntagen til det omgivende miljø. Vi sørger for at bygningerne er tilpasset brugernes forventninger og krav, og at projektet holder sig indenfor de aftalte økonomiske rammer.

Arkitekturen i vores projekter er først og fremmest kendetegnet ved enkelhed og brugervenlighed. Vi lægger vægt på at skabe æstetiske og funktionelle løsninger i et tæt samspil med bygherre.

Seriøs og professionel tegnestue

Larsen og Søndergaard besidder både specialviden inden for arkitektur samt tværfaglig viden inden for byggeri, hvilket gør os til en stærk og kompetent samarbejdspartner. Vores medarbejdere har en bred vifte af kompetencer, der tager afsæt i specialuddannelser, specifik faglig viden og mangeårig erfaring med varierende arbejdsopgaver.

På vores tegnestue på Frederiksberg i København arbejder arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører procesorienteret for at kunne skabe en totalløsning, der er udviklet og sammensat på en måde, så den passer til den enkelte opgave.

Tegnestue der favner bredt

Medarbejderne i vores tegnestue leverer alle former for arkitektydelser bl.a. skitsering og projektering til udarbejdelse af langsigtede helhedsplaner, klimaskærme, renoveringer og taglejligheder. Vi opererer over et stort område og servicerer ikke alene Frederiksberg og København, men arbejder også på resten af Sjælland.

Professionel rådgivning

Byggeri og arkitektur handler i særdeleshed om æstetik og funktionalitet samt om at skabe de rigtige rammer for de personer, der skal arbejde eller leve i bygningen.

Derfor er tæt dialog og grundig rådgivning et must for os og selve fundamentet for professionel udførelse af vores arbejde. Som kunde i vores tegnestue er du helt sikker på, at din opgave prioriteres højt af dedikerede og erfarne fagfolk.

Tegnestue med byggesagkyndige medarbejdere

Vores personale er naturligvis byggesagkyndige, så skal du i gang med en byggeproces kan vi hjælpe dig med alle de byggetekniske spørgsmål, du måtte have.

Vi har mange års erfaring indenfor gennemlæsning af tegningsmaterialer og kontrakter, byggetilsyn, entreprenørarbejde og lignende. Vores personale tager sig af kontakten med entreprenøren gennem hele byggeprocessen – så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

Kontakt tegnestuen

Personalet i vores tegnestue er altid kun et opkald væk, så kontakt os nu på telefon 33 24 34 70 eller send os en mail så vi sammen kan gøre dine byggedrømme til virkelighed.