Ingeniør

Seriøs og professionel ingeniør

Larsen & Søndergaard er en professionel ingeniørvirksomhed med en overvejende del af ingeniøropgaver beliggende på Frederiksberg samt i København og omegn. Blandt vores mange varierende arbejdsområder, indgår flere ingeniørdiscipliner. Det kan være alt fra VVS-installationer, ventilation og varme til konstruktioner og statiske beregninger. Vi udarbejder også energirapporter.

Kompetente medarbejdere og tværfaglig viden

Da vi besidder specialviden både indefor ingeniørberegninger samt tværfaglig viden, er vi en stærk og kompetent samarbejdspartner, uanset hvilke projekt, vi arbejder med. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring fra ingeniørbranchen og har alle en bred vifte af kompetencer, det tager afsæt i specialuddannelser, specifik faglig viden og vores mangeårige erfaring med varierende opgaver. 

Vi bygger bro

I en del større sager, indgår vi som rådgiver for bygherren, og sikrer dermed at tidsplaner, økonomi og alle love og regler bliver overholdt. Vi bygger bro mellem arkitekter og ingeniører så kunden oplever en fælles og målrettet indsats på deres sag.  Vi gør vores bedste for at fremtidssikre løsninger til alle typer byggeprojekter.

Vores arbejdsområder spænder vidt

Som ingeniør med primære arbejdsområder på Frederiksberg samt København og omegn, har vi specialiseret os i professionel rådgivning og bistand i forbindelse med en lang række områder, der spænder lige fra byfornyelse og tilstandsrapporter til renovering og vedligehold. På vores tegnestue på Frederiksberg i København arbejder ingeniører, arkitekter og bygningskonstruktører procesorienteret for at kunne skabe en totalløsning, som er sammensat og udviklet, så den passer den individuelle person.

Vi garanterer professionelt arbejde

Et samarbejde med en ingeniør hos os, er din garanti for professionelt arbejde, hvor vores specialist både er din samarbejds- og sparringspartner. Du kan forvente en åben og ærlig dialog, hvor intet bliver skubbet ind under tæppet.