Arkitekt - tegnestue

Arkitekt & tegnestue – højt fagligt niveau

Som arkitekt i København og på Frederiksberg og omegn,  har vi specialiseret os i professionel rådgivning og bistand i forbindelse med en lang række områder, der spænder lige fra nyindretning og ombygning til renovering og vedligehold samt nye altaner.

Seriøs og professionel tegnestue

Larsen og Søndergaard besidder både specialviden inden for arkitektur og tværfaglig viden inden for byggeri, hvilket gør os til en stærk og kompetent samarbejdspartner. Vores medarbejdere har en bred vifte af kompetencer, der tager afsæt i specialuddannelser, specifik faglig viden og mangeårig erfaring med varierende arbejdsopgaver.
På vores tegnestue på Frederiksberg i København arbejder arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører procesorienteret for at kunne skabe en totalløsning, der er udviklet og sammensat på en måde, så den passer til den enkelte opgave.

Vi bygger bro

I større sager, hvor vi indgår som rådgivere for bygherren, har vi et tværfagligt samarbejde arkitekter og ingeniører imellem, som sikrer at du oplever en fælles og målrettet løsning på din sag.

Arkitektur og byggeri handler i høj grad om funktionalitet og æstetik samt om at skabe de helt rette rammer for de mennesker, der skal leve eller arbejde i bygningen.